ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αναδίπλωση MEGA για τους "Αγανακτισμένους"

Στροφή 180 μοιρών έκανε το Μεγάλο Κανάλι στον τρόπο παρουσίασης του θέματος της κινητοποίησης των "Αγανακτισμένων Πολιτών", μετά τη σφοδρή επίθεση που συνεχίζει να δέχεται στη σελίδα του στο facebook από τους "Αγανακτισμένους Τηλεθεατές".

Όλα ξεκίνησαν μετά από ρεπορτάζ του MEGA που ανέφερε πως στην μεγάλη συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" την Κυριακή στο Σύνταγμα, συμμετείχαν 20.000 άτομα, ενώ οι εκτιμήσεις μιλούν για τουλάχιστον 70.000. Εκατοντάδες χρήστες μπήκαν στη fan page του καναλιού στο Facebook αφήνοντας σχόλια που περιείχαν σκληρούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Αποτέλεσμα ήταν η σελίδα να εξαφανιστεί για μερικές ώρες και όταν ξανανέβηκε να γράφει τα εξής: "Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή, επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς".

Το απολογητικό αυτό ύφος συνεχίστηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, το οποίο αφιέρωσε είκοσι ολόκληρα λεπτά για να παρουσιάσει με ζωντανές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ρεπορτάζ και συζήτηση στο στούντιο -με τον Υπ. Αναπλ. Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Κώστα Μακρόπουλο- το μεγάλο αυτό θέμα των κινητοποιήσεων των πολιτών που συνεχίζεται για έκτη μέρα.

Η Όλγα Τρέμη ανέφερε σε κάθε ευκαιρία τον μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών -που με βάση τη νέα εκτίμηση της έφτασε τα 100.000 άτομα. Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για ένα "εξαιρετικά συμπαθητικό κίνημα, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και καλόκαρδο". Ο Παύλος Τσίμας, με τη σειρά του, τόνισε πως "το κίνημα των πολιτών εκφράζει κυρίως έλλειψη εμπιστοσύνης και στους πολιτικούς και σε εμάς που είμαστε μέρος του συστήματος". 

Φαίνεται πως... έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους στη Λ. Μεσογείων τα μηνύματα των "Αγανακτισμένων Τηλεθεατών".

www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου