ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΕΤΑΞΕ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...!!!

bale_catΗ 45χρονη Βρετανίδα που "συνελήφθη" από τηνκάμερα να πετάει σε κάδο σκουπιδιών ένα γατάκι θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου με κατηγορίες κακοποίησης ζώων. Η Μέρι Μπέιλ έγινε στόχος φιλοζωικών οργανώσεων σε όλο το κόσμο καθώς το βίντεο είχε εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.
H Μπέιλ που θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 19 Οκτωβρίου στην πόλη Κόβεντρι, όπου και έλαβε χώρα η αψυχολόγητη ενέργειά της, με τις κατηγορίες του βασανισμού ζώου, όπως έγινε γνωστό από την Ένωση Προστασίας Ζώων.
Η Λόλα, το μικρό γατάκι που αρχικώς δέχτηκε χάδια από την κυρία προφανώς για να την εμπιστευτεί και στη συνέχεια βρέθηκε εγκλωβισμένη στον κάλαθο των αχρήστων, παρέμεινε εκεί πάνω από 15 ώρες και στη συνέχεια απελευθερώθηκε από τους κατόχους της που άκουσαν τα νιαουρίσματά της.
«Ήθελα να κάνω πλάκα» δήλωσε η δράστης και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσος θόρυβος. Επρόκειτο απλώς για μια γάτα».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου