ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Τη Μυρτώ την θυμάται κανείς...;



Γράφει ο Α.
Στις 22 Ιουλίου όλος ο Ελληνισμός συγκλονίστηκε από την τραγική ιστορία της 15χρονης Μυρτώς που έπεσε στα χέρια του αδίστακτου Πακιστανού, βιάστηκε και χτυπήθηκε με αποτρόπαιο και πρωτοφανή τρόπο. Η Μυρτώ από τότε βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου "Αττικόν", έχει υποβληθεί σε τουλάχιστον...
10 δύσκολα χειρουργεία, ενώ η κατάστασή της είναι ακόμα δύσκολη. Παθαίνει συνέχεια οιδήματα ενώ βρίσκεται μόνιμα σε μηχανική υποστήριξη.

Αυτό το κορίτσι, στα 15 του χρόνια, έγινε μάρτυρας του ζωώδους ενστίκτου των ανθρώπων με τον χειρότερο τρόπο. Ήταν ένα 15χρονο πανέμορφο κορίτσι που οι γονείς του (υπάλληλοι σε επιχείρηση τηλεπικοινωνιών) του παρείχαν τα πάντα και έκαναν αγώνα για να το μεγαλώσουν.

Και ξαφνικά οι ίδιοι γονείς, κάνουν τα πάντα για να το σώσουν...

Σε τραγική κατάσταση είναι πλέον η μητέρα και ο πατέρας, αλλά και η αδερφή της Μυρτώς, αφού ξέρουν πως ακόμα και όταν βγει από την εντατική το κοριτσάκι τους δεν θα είναι ποτέ όπως πριν.

Η κοινωνία και το κράτος "μπάχαλο" είμαι σίγουρος ότι δεν προσφέρει τίποτα στην οικογένεια. Πιστεύω πως αγώνα κάνουν μόνο οι γιατροί που βρίσκονται εκεί, οι οποίοι προσπαθούν με τις γνώσεις τους να σώσουν αυτό το κορίτσι από το μόνιμο κώμα που κινδυνεύει να πέσει.

Ο Πρωθυπουργός με τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις δεξιά και αριστερά θα ήθελα να κάνει μια επίσκεψη και εκεί, να σφίξει το χέρι των γονιών και να δώσει κουράγιο.


Στέλνω τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στη Μυρτώ, εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να "ξυπνήσει" και να είναι όπως ακριβώς πριν την άδικη επίθεση και να σβήσει στο πέρασμα του χρόνου ως ένας κακός εφιάλτης όλο αυτό που έζησε. Δυστυχώς η ζωή κάθε μέρα μας επιφυλλάσει μικρές ή μεγάλες εκπλήξεις, που καλούμαστε να ξεπεράσουμε, άλλες φορές με πόνο, άλλες πιο ανώδυνα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου