ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Νέος Νταβατζής των τοκογλύφων Στεφανόπουλος: «Θέλουμε, δεν θέλουμε, στο ευρώ θα μείνουμε»


ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…

«Θέλουμε, δεν θέλουμε, θα μείνουμε στην ευρωζώνη. Το ελπίζω», τονίζει σε συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, και εξηγεί ότι «η έξοδος από την ευρωζώνη θα φέρει ολική καταστροφή της Ελλάδας».
Παραδέχεται ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα ξεκίνησε «από τότε που όλοι μας κάναμε διορισμούς, ή υπερβολικές δαπάνες, που δεν τις σήκωνε η οικονομία μας», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην περάσουν από τη Βουλή τα νέα μέτρα και ο προϋπολογισμός και η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές, απαντά: «Ξέρουν ότι θα φτάσουν στην πλειοψηφία που έχουν οι Σαμαράς και Βενιζέλος».
Ο κ. Στεφανόπουλος δηλώνει ότι δεν είναι υπέρ της κοινωνικής αναταραχής και τονίζει πως δεν πιστεύει ότι αυτή λύνει προβλήματα.
Στο ερώτημα, τι θα έκανε αν ήταν πρωθυπουργός και του τύχαινε μια αντίστοιχη με τη σημερινή κατάσταση, απαντά: «Μάλλον, θα έπαιζα τον ρόλο του κ. Σαμαρά». Για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνει: «Δεν ακούω κάτι από την πλευρά τους», ενώ για τον Φώτη Κουβέλη τονίζει: «Κάνει μεγάλη υποχώρηση, να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση».
Ο κ. Στεφανόπουλος δηλώνει ότι τον τρομάζει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής «επειδή η συμπεριφορά της δεν είναι καθόλου κοινοβουλευτική» και προσθέτει ότι οι άνθρωποί της «εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου για περισσότερη αστυνόμευση, την οποία αυτοί επιφέρουν με τη βία». 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου