Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ GLOBO !

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει την πτώση του ευρώ σε σχέση με το δολάριο. Αυτό ουσιαστικά οδηγεί σε αντιστοιχία σε λίγο ένα προς ένα.
Για να μην... επιτίθενται λοιπόν οι δήθεν κερδοσκόποι, θα μας πουν ότι η λύση είναι το ένα ενιαίο νόμισμα το GLOBO.
Το έχουν ετοιμάσει, το έχουν ήδη τυπώσει, ενώ ο Μπαρόζο ήδη επιστατεί για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών τηςΒορειοατλαντικής  Ένωσης, που ουσιαστικά κάνει ένα κράτος την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βορειοαμερικανική Ένωση που αποτελείται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Αυτό παρά το ότι έχει ήδη ανακοινωθεί κανένας από τους τυφλούς μεγαλοδημοσιογράφους δεν το λέει .

Και όταν λέμε μεγαλοδημοσιογράφους ενοούμε αυτούς που ανακάλυψαν φέτος την ύπαρξη του ΔΝΤ και κορόϊδευαν τον Λιακόπουλο πριν από δέκα χρόνια.

Ο Παπανδρέου, που είναι ο μόνος που έχει πει αλήθειες για τις προσδοκίες των παγκοσμιοποιητών αλλά κανείς δεν τον ακούει αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι  κοιμούνται όρθιοι και είναι ανενημέρωτοι, είπε ότι τα προβλήματα με την Τουρκία θα λυθούν μέσω της Μεσογειακής Ένωσης στην οποία θα ανήκουν θυμίζουμε  και τα αφρικανικά κράτη και το Ισραήλ.

Ένα κράτος, και το GLOBO το νόμισμά του.

Την μπουγάδα τους την χαλάει ο κοντός, βλέπε Πούτιν, που μάντρωσε για λογαριασμό των Ρώσων την Ανατολή και η τριμερής επιτροπή μένει διμερής.

Αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση της λύσης των... δήθεν προβλημάτων μας,  που είναι, υποτίθεται, η παγκόσμια κυβέρνηση που θα στήσουν με κάποιες μαριονέτες τα παγκόσμια λαμόγια.

Ποιοί είναι τα παγκόσμια λαμόγια, αφού ακόμα και ο Ομπάμα και οι μεγαλοτραπεζίτες είναι δούλοι τους;


katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου