ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Διακοπές πέντε αστέρων με κρατικό χρήμα !

Την ώρα που η χώρα ασφυκτιά στον κλοιό της κρίσης, οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) απολαμβάνουν τριήμερα χλιδής στο πιο ακριβό resort της Πελοποννήσου.
Χάριν στο τουριστικό τριήμερο που προβλέπεται μια φορά το χρόνο, τα στελέχη της επιχείρησης κάνουν διακοπές χλιδής με τα λεφτά του ελληνικού λαού στο Aldemar Olympian Village Hotel, στη δυτική Πελοπόννησο, στην περιοχή Σκαφίδια του Πύργου Ηλείας.
Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα χτισμένο πάνω στη θάλασσα, με δεκάδες πισίνες.
Σύμφωνα με το press-gr την έγκριση έδωσε ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ενώ το γεγονός πληροφορήθηκε και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική.
Το εξοργιστικό βέβαια είναι ότι διοίκηση της εταιρείας ενέκρινε το τουριστικό τριήμερο όχι μόνο για τους 98 εργαζόμενους της εταιρείας, αλλά και τους συγγενείς τους!
Όλο αυτό το …τσουνάμι των τζαμπατζήδων, δεν πλήρωσε μάλιστα ούτε οδοιπορικά, αφού ακόμη και η βενζίνη για τα αυτοκίνητά τους πληρώθηκε από τον ΔΕΣΦΑ!
Παρά το γεγονός ότι ο ΔΕΣΦΑ βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προς ιδιωτικοποίηση εταιρείες, συνεχίζει να προσφέρει στους εργαζομένους της μοναδικής χλιδής εκδρομές εκτός Αθηνών χωρίς καν να εντάσσονται σε προγραμματισμένο συνέδριο. Έτσι, για τα «μάτια του κόσμου»!
Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, ο αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης υποστηρίζει τώρα ότι δεν το γνώριζε και ότι σήμερα θα κάνει έρευνα για το ποιός έδωσε την εντολή και πώς εγκρίθηκαν τα έξοδα μιας τέτοιας δαπάνης.
Αναμένουμε τα αποτελέσματα...

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου