Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Ιερόσυλη κυβέρνηση, μας κάνει «δωρητές» όλους με το έτσι θέλω!

Μιλάμε για την απόλυτη ιεροσυλία, με την ένοχη σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος είχε «άλλα» ζητήματα να λύσει και γι' αυτό έτρεχε πίσω από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο!
Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν, υλοποιώντας τις προτεραιότητες που έχει θέσει, βάσει της απαράδεκτης, απάνθρωπης, φωταδιστικής και ορθολογιστικής ατζέντας του, από-ιεροποιεί την ανθρώπινη ζωή. Πέρασε, χωρίς πολλοί να το αντιληφθούν, ο νόμος 3984/2011, ο οποίος καθιερώνει την... «εικαζόμενη συναίνεση» για τη δωρεά ζωτικών οργάνων από τον κάθε πολίτη. Γινόμαστε δηλαδή όλοι δότες, χωρίς να απαιτείται η συναίνεσή μας ή η συναίνεση των συγγενών μας, συναινώντας εμείς δήθεν, στη σκύλευση της σορού μας. Α ναι... Αν δεν το θέλουμε αυτό, πρέπει να καταθέσουμε... δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων!
Να εξηγηθούμε: η δωρεά οργάνων από εμάς ή από τα προσφιλή μας πρόσωπα, είναι δώρο ζωής και θεάρεστη πράξη. Δεν μπορεί να γίνεται κανείς δότης γιατί έτσι θέλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η απόφαση αυτή είναι προσωπική. Οι άθεοι κυβερνώντες δεν σέβονται όμως τίποτα. Ας τους πει κάποιος, ένας χριστιανός, ότι το σώμα είναι η κιβωτός της ψυχής...

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου