ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΦΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ

Όσοι βλέπαμε τον επαγγελματία τροτσκιστή αραγμένο για χρόνια στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής ξέρουμε ότι υπάρχει θύλακας στον Δήμο. 
Κατέβασαν και συνδυασμό στις δημοτικές. 
Αυτός ο θύλακας οργάνωσε και το χθεσινό μολότωφ-πάρτυ στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, για να «χτυπηθεί η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων». 
Στο «κάλεσμα» μαζεύτηκαν καμιά 300αριά με μπύρες και μουσική. Αμέσως ο Κοέντζόγλου έστειλε τα Καρακόλια, τα οποία μόλις διαπίστωσαν ότι πρόκειται για «δικά μας παιδιά» της κλαδικής Σόρος-ΑΝΤΙ-ΦΑ, πήραν μέρος στο πάρτυ ρίχνοντας χημικά και αποχώρησαν ευγενικά χωρίς να κάνουν προσαγωγές των Ακτιβιστών ΑΝΤΙ-ΦΑ.



Η Ολιγαρχική Παγκόσμια Διακυβέρνηση, προσπαθεί με την «Πανδημία» απάτη να επιβάλει «το Κράτος Δικαίου» της σε όλο τον πλανήτη. Αποστολή της ΑΝΤΙ-ΦΑ που στις ΗΠΑ επιτίθεται κατά του ΤΡΑΜΠ, είναι να εμφανίσει το ζήτημα ως "δήθεν ταξικό" ενάντια στην «εργατική τάξη» και με τον τρόπο αυτό να κάνει αυτομάτως τους νοικοκυραίους να θεωρούν συνοδοιπόρους των αλητοτροτσκιστών όσους προσπαθούν να διαφωτίσουν τους «τηλεθεατές» για την Ολιγαρχική Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


ΥΓ. Θυμίζω ότι τα Ιδρύματα Γκέιτς και Σόρος, συνεργάζονται με τον ΠΟΥ του οποίου τον ρόλο κατήγγειλε ο ΤΡΑΜΠ, και ότι ο Ομπάμια, ενέκρινε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις για το (κινεζικό)εργαστήριο στη Βουχάν το οποίο ανέπτυξε τον ιό. Και η Νάνσυ κάνει ότι μπορεί για να μπλοκάρει στο Κογκρέσο την έρευνα για τις επιχορηγήσεις στο (κινεζικό)εργαστήριο στη Βουχάν που ζήτησε ο Τραμπ.

πηγή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου