ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Πῶς θά κλέψουν τίς περιουσίες τοῦ κόσμου

 

"Αν επιτύχουμε έστω και μερικώς, θα είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση και υποταγή στην παγκόσμια ιστορία "

Ο David Rogers Webb ρωτά: «Πώς μπορεί να συμβεί το : "ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ", όπως τόσο τολμηρά είχε προβλέψει το WEF;» αλλά έχει ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. 

Ο Webb έδειξε ακριβώς πώς οι Ταλμουδιστές σκοπεύουν να το πετύχουν αυτό. 

από τον Πάτρικ Ο' Κόνελ  

(henrymakow.com)

Ο Webb παραθέτει τα ακόλουθα «βασικά στοιχεία» σχετικά με το νέο «νομικό» πλαίσιο που δημιούργησε το WORLD SYSTEM:

Η κυριότητα τίτλων ως περιουσίας έχει αντικατασταθεί από μια νέα «νομική» έννοια του «δικαιώματος αξιογράφων», η οποία είναι μια συμβατική αξίωση που διασφαλίζει μια πολύ αδύναμη θέση σε περίπτωση που ο πάροχος λογαριασμού καταστεί αφερέγγυος.

Όλοι οι τίτλοι διατηρούνται σε μη διαχωρισμένη, συγκεντρωτική μορφή. Τα χρεόγραφα που χρησιμοποιούνται ως εξασφάλιση, και αυτά που περιορίζονται από τέτοια χρήση, διατηρούνται στην ίδια ομάδα.

Όλοι οι κάτοχοι λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν απαγορεύσει τη χρήση των τίτλων τους ως εξασφάλιση, πρέπειβάσει νόμουνα λαμβάνουν μόνο ένα αναλογικό μερίδιο των υπολειμματικών περιουσιακών στοιχείων.

Η «εκ νέου δικαίωση», δηλαδή η επιστροφή των τίτλων σε περίπτωση αφερεγγυότηταςαπαγορεύεται απολύτως.

Οι πάροχοι λογαριασμών μπορούν "νόμιμα" να δανείζονται συγκεντρωμένους τίτλους για να εξασφαλίσουν ιδιόκτητες συναλλαγές και χρηματοδότηση.

Το "Safe Harbor" διασφαλίζει ότι οι εξασφαλισμένοι πιστωτές διεκδικούν προτεραιότητα σε συγκεντρωμένους τίτλους πριν από τους κατόχους λογαριασμών.

Η απαίτηση απόλυτης προτεραιότητας των εξασφαλισμένων πιστωτών σε συγκεντρωμένους τίτλους πελατών έγινε δεκτή από τα δικαστήρια.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

Σύμφωνα με τον «νόμο», η έννοια «οι μετοχές σας» δεν υπάρχει πλέον καν σήμερα. Δεν μπορείτε να κάνετε μήνυση για να «αποκτήσετε ξανά» αυτό που ΝΟΜΙΖΑΤΕ ότι ήταν ιδιοκτησία σας, επειδή το «νομικό» πλαίσιο πέτυχε ήδη να το καταστήσει ΜΗ ΔΙΚΟ ΣΑΣ στην αρχήΌταν το σύστημα φύγει, η ελίτ επιδιώκει να διασφαλίσει ότι είναι ασφαλής, αλλά εις βάρος σας.

Ο πάροχος λογαριασμού έχει ήδη δανειστεί έναντι των μετοχών σας.

Αυτοί οι «νόμοι» έχουν ΗΔΗ καταπολεμηθεί σε «νόμο»-δικαστήρια, αλλά αυτό το «νομικό» πλαίσιο κέρδισε ήδη όλες τις υποθέσεις.

Χρειάστηκαν αρκετές δεκαετίες για να δημιουργηθεί αυτό το «νομικό» πλαίσιο και να εγκατασταθεί σε κάθε έθνος και κάθε εμπορικό μπλοκ.

Αυτή είναι πιθανότατα η απαλλοτρίωση και η δήμευση που διατάχθηκε από το Ταλμούδ υπέρ των νέων Ταλμουδικών ιδιοκτητών σας.

Δέν θά σᾶς ἀνήκει τίποτε καί θά ΕΙΜΑΙ εύτυχής " 
Αυτό είναι το "Own Nothing Be Happy", ότι οι Ταλμουδιστές που σας είχαν ήδη ενημερώσει ότι θα είναι σύντομα εδώ.

Επιπλέον, όλες οι μεγάλες οικονομικές ενώσεις  (ΗΠΑΕΕGBJPCH) έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι αυτοί οι "νόμιμοι"- κανόνες ισχύουν σχεδόν παντού, επειδή οι Ταλμουδιστές πραγματικά εννοούν την επιχείρηση απαλλοτρίωσης των περισσότερων Goyim - " ζώων" .

 Ο Webb προσθέτει:

"Είναι πλέον σίγουρο ότι με την κατάρρευση του "The Everything Bubble"  ( Πελασγική. Διαβάζουμε γιά τό "Τά πάντα μία φούσκα" : Η έκφραση " τα πάντα μια φούσκα " αναφέρεται στη συσχετισμένη επίδραση της νομισματικής χαλάρωσης από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (και ακολουθούμενη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ιαπωνίας )  στις τιμές των περιουσιακών στοιχείων στις περισσότερες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, δηλαδή μετοχές κατοικίες , ομόλογα , πολλά εμπορεύματα , ακόμη και εξωτικά περιουσιακά στοιχεία, όπως κρυπτονομίσματα και SPAC..  ΕΔΩ ) οι εξασφαλίσεις θα σαρωθούν σε τεράστια κλίμακα. Τα σύστημα πού θα κινήσει την διαδικασία για να γίνει αυτό είναι σε ισχύ. Έχει διαπιστωθεί νομική βεβαιότητα ότι η ασφάλεια μπορεί να ληφθεί αμέσως και χωρίς δικαστική επανεξέταση, από φορείς που περιγράφονται στα δικαστικά έγγραφα ως «η προστατευόμενη τάξη» [Ο Webb εκτιμά ότι αυτή η «προστατευμένη τάξη» αποτελεί ίσως το 0,01 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού]. Ακόμη και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες επενδυτέςστους οποίους διαβεβαιώθηκε ότι οι κινητές τους αξίες είναι "διαχωρισμένες"δεν θα προστατευθούν"    ».

Λοιπόν ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ, γιατί το μόνο πράγμα που θα ΕΧΕΙΣ (τίποτα) θα είναι μια απαίτηση από τον χρεοκοπημένο πλέον μεσίτη σουΟι «νέοι» ιδιοκτήτες θα είναι αυτοί που κατέχουν τα G-SIB, τις κεντρικές τράπεζες και τα υπόλοιπα.

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 Φαίνεται ότι οι κορυφαίοι Ταλμουδιστές έχουν δημιουργήσει με επιτυχία ένα «νομικό» πλαίσιο για τη κατάσχεση των περισσότερων περιουσιακών στοιχείων από τα περισσότερα Goyim - "ζώα", αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό θα συμβεί ή πότε. Οι ειδικοί επί των οικονομικών αναμένουν από τους κεντρικούς τραπεζίτες να συνεχίσουν να τυπώνουν χρήματα («μέχρι να τελειώσουν τα μηδενικά»). Αλλά αυτό θα ήταν επιζήμιο γιατί θα οδηγούσε τελικά σε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.

Αλλά αν οι κεντρικοί τραπεζίτες συνεχίσουν την τρέχουσα άσχημη συμπεριφορά τους, όπως έκαναν επίσης όταν σχεδίασαν τη Μεγάλη Ύφεση του 1929-54, τότε αυτό το δεύτερο πιθανό αποτέλεσμα θα ήταν η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, και δυστυχώς, κάποια μορφή κατάρρευσης φαίνεται να είναι επικείμενη.

Εμπιστεύεστε πραγματικά τους κεντρικούς τραπεζίτες να κάνουν το σωστό για εσάς; Και υποθέστε πώς η υπακοή μπορεί κάλλιστα να έρθει με τη φτώχεια ή την πείνα.

ἀπό : henrymakowcom

Κι᾿ἀπό ἐμᾶς ἀφιερωμένο σ᾿ὅλα τά ὄντα πού θαρροῦν πώς θά ἔχουν πάντα τό πάνω χέρι : 



Ἡ Πελασγική

ΠΗΓΗ : http://sxolianews.blogspot.com/2023/11/blog-post_19.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου