ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

« Ἡ Γερμανία σήμερα θά μποροῦσε νά κάνῃ ὅ,τι ἔκανε ὁ Χῖτλερ, ἀλλά πιό γρήγορα.»

 


Ο ούγγρος πολιτικός Laszlo Kover επιτέθηκε κατά του Βερολίνου και του ΟΗΕ και εξαπέλυσε ακόμη και προσωπική επίθεση στον πρεσβευτή των ΗΠΑ

 Η Γερμανία αυτοκαταστρέφεται γρηγορότερα απ' ό,τι υπό την κυριαρχία του Αδόλφου Χίτλερ, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι παρά μια εταιρεία προπαγάνδας, δήλωσε ο πρόεδρος του Ούγγρικού κοινοβουλίου  Laszlo Kover.

Ο ανώτερος βουλευτής, γνωστός για τις επανειλημμένες αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, προκάλεσε σωρεία εμπρηστικών παρατηρήσεων την Πέμπτη όταν μίλησε σε φόρουμ για την προστασία της κυριαρχίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Jaszapati της κεντρικής Ουγγαρίας. Ο ομιλητής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Γερμανία, συγκρίνοντας την τρέχουσα ηγεσία της με εκείνη της εποχής του Χίτλερ.

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε χαρούμενοι που οι Γερμανοί αυτοκαταστρέφονται και το κάνουν με καταιγιστική ταχύτητα, ίσως πιο γρήγορα από ό,τι ο Χίτλερ», υποστήριξε ο Κόβερ.

Ο Χίτλερ χρειάστηκε 12 χρόνια για να το πετύχει αυτό, όσοι είναι τώρα [στο Βερολίνο] δεν χρειάζονται καν 12 χρόνια για να ισοπεδώσουν την Γερμανία, από κάθε άποψη, οικονομικά και κοινωνικά.

Εκτός από την εξάλειψη της γερμανικής ηγεσίας, ο κορυφαίος βουλευτής άσκησε επίσης έντονη κριτική για την ΕΕ, καθώς και τον ΟΗΕ. Κατηγόρησε τα Ηνωμένα Έθνη ως μια απλή « εταιρεία προπέτασμα » χωρίς καμμία βαρύτητα και που χρησιμοποιείται μόνο για προπαγανδιστικούς σκοπούς.

Ο Κόβερ, ο οποίος είναι συνιδρυτής του κόμματος Fidesz της Ουγγαρίας, συνέκρινε την Ευρωπαϊκή Ένωση με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, ένα από καιρό ανενεργό σύστημα ασφαλείας της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που δημιουργήθηκε από την ΕΣΣΔ και τους ανατολικοευρωπαϊκούς δορυφόρους της, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας. Σήμερα, οι Βρυξέλλες ουσιαστικά διαδραματίζουν τον ίδιο ρόλο που έπαιζε η Μόσχα εκείνη την εποχή, είπε ο βουλευτής, επιμένοντας ότι η Βουδαπέστη ήταν σε πόλεμο μόνο με την ευρωγραφειοκρατία και όχι με την ίδια την ΕΕ.

«Η Ένωση είμαστε εμείς», τόνισε.

Η ομιλία του Κόβερ στο φόρουμ περιελάμβανε επίσης μια προσωπική πινελιά, καθώς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ουγγαρία, Ντέιβιντ Πρέσμαν, δηλώνοντας ότι ο κορυφαίος διπλωμάτης στην πραγματικότητα δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν, θεωρούσε κυριολεκτικά τον απεσταλμένο της Ουάσιγκτον στη Βουδαπέστη « ανύπαρκτο ” πρόσωπο.

«Δεν είναι persona non grata, αλλά μάλλον μη πρόσωπο», δήλωσε ο ομιλητής. «Για μένα, για παράδειγμα, είναι ένας ανύπαρκτος άνθρωπος που μερικές φορές εμφανίζεται. Δεν ξέρω ποιος είναι, τι θέλει, υποτίθεται ότι είναι πρεσβευτής, αλλά δεν συμπεριφέρεται σαν να είναι ».

"Δεν έχει σημασία" τι μεταδίδει " κατά τ᾿ἀλλα" ο αμερικανός διπλωμάτης στην ουγγρική κυβέρνηση δεδομένου ότι ο Pressman προφανώς ήρθε στη χώρα με την ακλόνητη πεποίθηση ότι στην πραγματικότητα είχε σταλεί για να την κυβερνήσει, εξήγησε ο Kover..

Ἀπό : swentrsite/news

Τόν θυμᾶστε τόν Πρέσβη τῶν ΗΠΑ στήν Οὐγγαρία,Δαυΐδ Πρέσμαν, πού εἴχαμε ἀναφερθεῖ παλαιότερα ; Χμμ...

 Ἡ οἰκογένεια τοῦ ἀμερικανοῦ Πρέσβη Δαυίδ Πρέσμαν,μετά τοῦ ...συζύγου καί ...τέκνων του, κατά τήν ἐπίσκεψιν στήν Πρόεδρο τῆς Οὐγγαρίας Καταλίνα Νόβακ,πρός ἐπίδοσιν τῶν διαπιστευτηρίων. ( Γράφαμε ΕΔΩ ) 

Ἔμ τί νά φοβηθῇ ὁ μουστάκιας Οὖγγρος ἀπό τό ...«οὐράνιο τόξο»  ;  Ἄαα,  πῶς σέ κατάντησαν ἔτσι Ἀμέρικα ; ...!!! 


Ἡ Πελασγική

ΠΗΓΗ: http://sxolianews.blogspot.com/2023/11/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου