ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ- Ο Λευκός Οίκος ενέκρινε την ανασχεδίαση του Αμερικανικού Νομίσματος.Ο Μπάρακ Ομπάμα θα εμφανίζεται στο νέο Αμερικάνικο δολλάριο.
Η Αμερικανική προεδρία αισθάνεται πως το Αμερικάνικο δολλάριο χρειάζεται επειγόντως μια ανανέωση.Πρός το παρόν,το σχέδιο που αρέσει στην Προεδρία ανήκει στους Dowling και Duncan (Βρετανοί) και παρουσιάζει μια μοναδική κάθετη σχεδίαση.

Επίσης ο πρόεδρος Ομπάμα εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολλαρίου.
"Λατρεύουμε το σχέδιο των Dowling και Duncan.Κατάφεραν ένα πολύ δημιουργικό σχέδιο και τοποθέτησαν τον Πρόεδρο Ομπάμα εκεί όπου ανήκει....στο νούμερο 1" είπε ο David Axelrod,Ανώτερος Σύμβουλος του Ομπάμα.
Το σχέδιο "Ανασχεδιασμός του Δολλαρίου" οργανώθηκε απο τον δημιουργικό σύμβουλο στρατηγικής Richard Smith ο οποίος ακόμη συλλέγει ιδέες για το δολλάριο του μέλλοντος.
Στην ιστοσελίδα του σχεδίου "Ανασχεδιασμός του Δολλαρίου" αναφέρεται : "Ο μεγάλος μας ανταγωνιστής,το Ευρώ,δείχνει τόσο "φρέσκο" σε σχέση με το δολλάριο και για να αντιμετωπιστεί αυτό το μειονέκτημα πρέπει να γίνει ανασχεδιασμός".


Σκοπός είναι να κυκλοφορήσει το νέο δολλάριο τον Δεκέμβριο.Υπάρχει σχέδιο και για ανασχεδιασμό των κερμάτων επίσης.
Πηγές της Προεδρίας λένε οτι "μορφές όπως αυτές του Θείου Σάμ είναι ξεπερασμένες....τώρα θα έχουμε τον Θείο Ομπάμα".
Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι κάθετα αντίθετοι με τις αλλαγές που προτείνει η Προεδρία και λένε οτι όταν έρθουν στην εξουσία δεν θα υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Nancy Pelosi είπε: "Τυπικοί Ρεπουμπλικάνοι.Θέλουν πάντα να μπλοκάρουν κάθε αλλαγή,ακόμη και ένα ασήμαντο θέμα ανασχεδιασμού.Αλλά δεν μας νοιάζει τι πιστεύουν,η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί και κάθε Αμερικάνος θα κουβαλά το δολλάριο με τον Ομπάμα στο πορτοφόλι του τον Δεκέμβριο του 2012".

ΑΛΚΙΜΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου