ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ «ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Tο τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέις» θα πραγματοποιήσει νέες έρευνες, σε συντεταγμένες που του έχουν δοθεί ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, διαψεύδοντας πληροφορίες ότι το σκάφος θα επιστρέψει σήμερα στη βάση του. Όπως είπε, το σκάφος θα...
επιστρέψει όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Σημείωσε ακόμη ότι τα αποτελέσματα των ερευνών θα αξιολογηθούν από την Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαίων Τουρκίας.

Επισήμανε πάντως ότι «από τις σεισμικές έρευνες μπορεί και να μην προκύψουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Κάθε σεισμική έρευνα δεν είναι απαραίτητο να καταλήγει στην εξεύρεση πετρελαίου ή φυσικού αερίου».

Νωρίτερα, ο Χουσεΐν Αβνί Μπανλί, διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Σμύρνης, είχε δηλώσει ότι το «Πίρι Ρέις» ολοκληρώνει σήμερα τις έρευνές του σε μια έκταση 1.000 χιλιομέτρων, ότι αναμένονται οδηγίες για έρευνες σε άλλη περιοχή και ότι το σκάφος, ανεξάρτητα από το αν θα δοθούν οδηγίες, θα παραμείνει στην περιοχή για έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου