ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Σατανιστικά σύμβολα δίπλα στην φάτνη στο Καπιτώλιο της Αϊόβα !!!

 


Ένας πρώην Ρεπουμπλικανός υποψήφιος του Κογκρέσου από το Μισισιπή κατηγορήθηκε για εγκληματική κακοποίηση επειδή κατέστρεψε ένα άγαλμα του ειδωλολατρικού ειδώλου Baphomet στο Καπιτώλιο της Πολιτείας της Αϊόβα. Οι σατανιστές υποστηρίζουν ότι τα σύμβολά τους προστατεύονται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ

Ο Μάικλ Κάσιντι από το Λόντερντεϊλ του Μισισιπή, συνελήφθη την Πέμπτη και κατηγορήθηκε για κακουργήματα τέταρτου βαθμού, αφού αποκεφάλισε και ανέτρεψε το ομοίωμα με κεφάλι κατσίκας, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αϊόβα. Αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 2.560 δολαρίων εάν καταδικαστεί.


Ντυμένο με ένα κατακόκκινο ρούχο και περιτριγυρισμένο από κεριά προσευχής, το άγαλμα απεικόνιζε μια φιγούρα με ένα σώμα άνδρα και ένα κερασφόρο κεφάλι κατσίκας που κρατούσε μια ψάθινη πεντάλφα. Ο Baphomet συνδέεται συνήθως με τον αποκρυφισμό και τον σατανισμό και η οθόνη ανεγέρθηκε από τον Satanic Temple, μια εγγεγραμμένη θρησκευτική ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τους κρατικούς κανόνες που επέτρεπαν σε διαφορετικές θρησκείες να εμφανίζουν τα σύμβολά τους στην πρωτεύουσα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

"Είδα αυτό το βλάσφημο άγαλμα και εξοργίστηκα", είπε ο Κάσιντι στο The Sentinel, έναν συντηρητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο. «Ο κόσμος μπορεί να πει στους Χριστιανούς να αποδεχθούν υποτακτικά τη νομιμοποίηση του Σατανά, αλλά κανένας από τους ιδρυτές δεν θα θεωρούσε την κυβερνητική κύρωση για τους σατανικούς βωμούς μέσα στα κτίρια του Καπιτωλίου ως προστατευόμενη από την Πρώτη Τροποποίηση».
»Η συνείδησή μου είναι δέσμια του λόγου του Θεού, όχι γραφειοκρατικών διατάξεων. Και έτσι έδρασα», είπε. 

Ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ.



Γιατί θά πρέπῃ νά ἐπιτρέπεται κάτι τέτοιο εἰδικῶς τήν περίοδο τῶν Χριστουγέννων πού ἀποτελεῖ τήν μεγαλύτερη ἑορτή τῆς Χριστιανοσύνης ; Γιατί σέ μία Πολιτεία ὅπου ἡ συντριπτική πλειοψηφία εἶναι Χριστιανοί ; Κι᾿ἐπίσης ἀπό ποῦ κι᾿ὡς ποῦ ὁ σατανισμός καί τά σύμβολά του εἶναι θρησκεία ; !! 
Μά μέσα στό Καπιτώλιο ; Σ᾿ἕνα δημόσιο,κρατικό χώρο ὁ ὁποῖος στήν οὐσία ἀνήκει στούς πολίτες τῆς Πολιτείας ; 
Πολύ καλά ἔκανε ὁ Κάσσιντυ. Πάρα πολύ καλά καί εὔγε του ! 

Ἄν τε πιά κάθε Χριστουγεννα νά τά μαγαρίζουν τά καλικατζάρια τῆς Καμπαλαρίας ! Ἐπίτηδες τό κάνουν....


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου