ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Οἱ ἑβραῖοι δέν τό ἔχουν καταλάβει ἀκόμη, ἀλλά ἡ ἀπάτη τοῦ ἀντισημιτισμοῦ ἔχει ἐπισήμως καταρρεύσει !!!

 


Γράφει ο Andrew Anglin 

 Η μετατροπή έγινε τόσο γρήγορα που δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι το έχουν καταλάβει ακόμα:

  • Ο επίσημος ορισμός του «αντισημιτισμού» πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023 ήταν «μίσος κατά των Εβραίων χωρίς λόγο».
  • Ο ορισμός του «αντισημιτισμού» μετά την 7η Οκτωβρίου, είναι « οι Εβραίοι πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν μωρά».

Είναι μια πραγματικά τεράστια μετατροπή.

Ο αντισημιτισμός δεν θα γίνει ανεκτός στις ΗΠΑ. Κανένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο που επιτρέπει αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις αντισημιτισμού στην πανεπιστημιούπολη τους δεν θα πρέπει να λάβει ούτε δεκάρα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. ( ἀπό ΕΔΩ,ὅπου καί τό σχετικό βίντεο) 

Ξέρω ότι οι περισσότεροι μη Εβραίοι δεν το καταλαβαίνουν, αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο τρελό είναι ότι οι περισσότεροι Εβραίοι δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν.

Οι Εβραίοι έχουν μια ψύχωση ώστε βλέπουν οποιαδήποτε κριτική στη συμπεριφορά τους ως «μίσος». Υποτίθεται ότι είμαι ο κορυφαίος αντισημίτης στον κόσμο, αλλά το μόνο που έκανα μέχρι σήμερα ήταν να επικρίνω τη συμπεριφορά τους. Ωστόσο, οι Εβραίοι είχαν κάποιο βαθμό εύλογης άρνησης όσον αφορά την ατζέντα τους να προωθήσουν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά ή την ατζέντα τους να πλημμυρίσουν τις λευκές χώρες με φτωχούςαναλφάβητους μη λευκούς μετανάστεςΘα μπορούσαν επίσης να ισχυριστούν ότι αυτά τα πράγματα ήταν καλά.

Τώρα,παίρνουν την ίδια θέση (αν επικρίνετε τη συμπεριφορά μας, σημαίνει ότι μας μισείτε, και ως εκ τούτου είστε κακοί), αλλά παίρνουν αυτή τη θέση στο πλαίσιο του "σφαγιάζουμε παιδιά"

Βασικά, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το πολιτικό εργαλείο του αντισημιτισμού, οριστικά.

Είναι πραγματικά ανεύθυνο εκ μέρους τους. Αυτό τους έδωσε τόση, τόση δύναμη, και απλώς την έχουν χάσει.

«Οι άνθρωποι μας μισούν χωρίς λόγο επειδή σκοτώνουμε παιδιά» δεν είναι απλώς μια βιώσιμη στρατηγική δημοσίων σχέσεων.

New York Post :


Εβραίοι φοιτητές
 κατέθεσαν μια ομοσπονδιακή αγωγή για τα πολιτικά δικαιώματα κατηγορώντας το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ότι επέτρεψε τη «μακροχρόνια, ανεξέλεγκτη εξάπλωση του αντισημιτισμού» στην πανεπιστημιούπολη του Μπέρκλεϊ .

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι το μίσος κατά των Εβραίων έχει «φουσκώσει» μετά την επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου — ακόμη και επικαλούμενη δηλώσεις στην καταγγελία του κοσμήτορα της νομικής σχολής του Cal-Berkeley, Erwin Chemerinsky.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη ( 28 Νοεμβρίου 2023) στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, οι ενάγοντες που εκπροσωπούν Εβραίους φοιτητές - το Louis D. Brandeis Centre for Human Rights Under Law και οι Εβραίοι Αμερικανοί για Δικαιοσύνη στην Εκπαίδευση - επεσήμαναν ότι περίπου δύο δωδεκάδες φοιτητικές ομάδες απαγορεύουν τους σιωνιστές ομιλητές.

Η απαγόρευση αποτελεί κατάφωρη διάκριση, καθώς σχεδόν όλοι οι Εβραίοι προσδιορίζονται ως Σιωνιστές ή πιστοί στο εβραϊκό κράτος του Ισραήλ, ανέφερε η καταγγελία.

Ναι, αυτό είναι… είναι πολύ μπερδεμένο. Η πίστη στον Σιωνισμό δεν είναι ένα εγγενές χαρακτηριστικό, όπως το να έχεις μαύρο δέρμα. Είναι επιλογή και η υποστήριξη στον Σιωνισμό είναι συμπεριφορά. Επομένως, αν το να είσαι ενάντια στον Σιωνισμό είναι «αντισημιτισμός», τότε εξ ορισμού, «αντισημιτισμός» δεν σημαίνει «μίσος κατά των Εβραίων χωρίς λόγο».

Κατάφεραν να ξεφύγουν με αυτά τα πράγματα όταν μπορούσαν να κρυφτούν πίσω από το Ολοκαύτωμα. Δεν έπρεπε να έχει νόημα, γιατί μπορούσαν απλώς να δείξουν μια φωτογραφία ενός άντρα με τατουάζ και να πουν «ο θείος μου έγινε αμπαζούρ». Κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν συναισθηματική εκμετάλλευση για να εκφοβίσουν τους ανθρώπους και να τους κανουν να σιωπήσουν.

Το όλο θέμα τώρα ξετυλίγεται.

Από τις 7 Οκτωβρίου, ο αντισημιτισμός έχει αιχμαλωτιστεί στο σχολείο, ανέφερε η καταγγελία, αναφέροντας πολυάριθμα περιστατικά εκφοβισμού, παρενόχλησης και σωματικής βίας εναντίον Εβραίων μαθητών.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας από τις πολυάριθμες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο UC Berkeley για τον εορτασμό της Χαμάς , ένας Εβραίος φοιτητής ντυμένος με μια ισραηλινή σημαία δέχθηκε επίθεση από δύο διαδηλωτές που τον χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μεταλλικό μπουκάλι νερό.

Αλλά του επιτέθηκαν επειδή ήταν τυλιγμένος με μια ισραηλινή σημαία, μια σημαία που πλέον ισοδυναμεί με τη μαζική δολοφονία παιδιώνΔεν του επιτέθηκαν επειδή «ο κόσμος τον μισεί χωρίς λόγο».

Εβραίοι φοιτητές και καθηγητές λαμβάνουν επίσης μηνύματα μίσους που καλούν για την επίθεση με αέρια και τη δολοφονία τους . Πολλοί Εβραίοι μαθητές αναφέρουν ότι φοβούνται να πάνε στην τάξη, ανέφερε η αγωγή.

Οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές - που συχνά φωνάζουν «Ιντιφάντα, Ιντιφάντα» και «Από το ποτάμι στη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη» - διέκοψαν μια συγκέντρωση προσευχής από Εβραίους φοιτητές, σύμφωνα με τη μήνυση.

Ναί.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Εβραίοι πρέπει να δώσουν πίσω την κλεμμένη γη. Αυτή είναι μια πολιτική θέση. Δεν έχει να κάνει με το «μίσος».

Ο όρος «αντισημιτισμός» δεν είχε ποτέ κανένα νόημα. Ήταν πάντα ένας τρόπος να προστατεύονται οι Εβραίοι από την κριτική λέγοντας ότι όποιος επέκρινε τους Εβραίους τους μισούσε χωρίς λόγο.

Και πάλι, έχω χαρακτηριστεί από το ADL ως «ο πιο εξέχων Αμερικανός αντισημίτης». Δεν έχω μισήσει τους Εβραίους χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα θα διαφωνούσα με τη λέξη «μίσος», καθώς ελπίζω ότι οι Εβραίοι θα βρουν τον Ιησού και θα μετανοήσουν για αυτό το κακό που κάνουν. Κέρδισα αυτόν τον χαρακτηρισμό του «αντισημίτη» επειδή επέκρινα τους Εβραίους.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα εβραϊκής συμπεριφοράς με τα οποία διαφωνώ :

  • Εργάζεται για να υπονομεύσει και να καταστρέψει τη χριστιανική θρησκεία
  • Έλεγχος των μέσων ενημέρωσης και χρήση τους για να υπονομεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες
  • Έλεγχος των μέσων ψυχαγωγίας και χρήση τους για την υπονόμευση των οικογενειακών αξιών και των βασικών ηθών
  • Διείσδυση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και χρήση της εξωτερικής μας πολιτικής για να προωθήσουμε την ατζέντα των Εβραίων, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής Αμερικανών σε πολλούς πολέμους στη Μέση Ανατολή
  • Παραγωγή και διανομή πορνογραφίας
  • Η ώθηση του φεμινισμού ως τρόπου υπονόμευσης της οικογένειας
  • Προώθηση και ομαλοποίηση της ομοφυλοφιλίας
  • Ωθώντας την ατζέντα των διεμφυλικών ατόμων και των διεμφυλικών παιδιών
  • Χρησιμοποιώντας το «κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα» για την προώθηση της φυλετικής διαμάχης
  • Ωθώντας τη μαζική μετανάστευση με ρητό στόχο να γίνουν οι λευκοί μειονότητες στις χώρες τους
  • Προώθηση μαζικής λογοκρισίας, όχι μόνο της άμεσης κριτικής των Εβραίων, αλλά όλων των εβραϊκών ατζέντηδων
  • Πιέζοντας την άμβλωση
  • Πιέζοντας για έλεγχο όπλων
  • Δημιουργία κομμουνισμού
  • Εμπλοκή σε χρηματοοικονομικές απάτες προσανατολισμένες στην τοκογλυφία μέσω του συστήματος Federal Reserve και της Wall Street
  • Εμπλοκή σε εκτεταμένη πολιτική διαφθορά, μεταξύ άλλων μέσω της AIPAC, η οποία δωροδοκεί πολιτικούς που ορκίζονται πίστη στο Ισραήλ και καταστρέφει πολιτικούς που δεν το κάνουν

Η λίστα προφανώς συνεχίζεται.

Και φυσικά, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα. Είμαι ανοιχτός στο να μιλήσω με τους Εβραίους για αυτά τα θέματα και να ακούσω τις εξηγήσεις τους για το γιατί εμπλέκονται σε αυτές τις συμπεριφορές.

« Μια ομάδα Ναζί φοιτητών παρελαύνει μπροστά από το Ινστιτούτο Σεξουαλικής Έρευνας λίγο πριν το καταλάβει στις 6 Μαΐου 1933...» ( Γράφει ἐδῶ

Ωστόσο, οι Εβραίοι δεν ενδιαφέρονται να μιλήσουν για κανένα από αυτά τα θέματα. Αντίθετα, θέλουν απλώς να φιμώσουν όποιον ρωτά γιατί εμπλέκεται σε αυτές τις συμπεριφορές, οπότε τους χαρακτηρίζουν «αντισημίτες». Αυτό λειτουργεί γιατί παραπέμπουν στο Ολοκαύτωμα και ισχυρίζονται ότι όποιος διαφωνεί με τη συμπεριφορά τους σχεδιάζει να τους εξοντώσει. Άλλωστε, ο Χίτλερ διαφωνούσε με τη συμπεριφορά τους.

Ὁ Γερμανός σεξολόγος Magnus Hirschfeld, ποά ἀπεικονίζεται στό μέσον τῆς φωτό καί στά δεξιά ὁ κινεζο-καναδός μαθητής κι᾿ἐραστής του, τό 1929, πραγματοποίησε τίς πρῶτες ἐπεμβάσεις ἐπιβεβαίωσης φύλου.Ἐκτενῶς ἔχομε δημοσιεύσει : Ὁμοφυλοφιλικός "διαφωτισμός" ...

Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε τι έκανε αυτός ο άσχημος γέρος Χίτλερ σε εκείνον τον φτωχό γέρο Magnus Hirschfeld, έναν ομοφυλόφιλο Εβραίο που πρωτοπορούσε σε χειρουργεία ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων!

Αυτό σημαίνει ότι ο γερο-κακός Χίτλερ μισούσε τον Χίρσφελντ χωρίς λόγο επειδή προωθούσε την παιδεραστία και τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων.

Όλοι βλέπουν την απάτη του αντισημιτισμού τώρα

Λέω για πάνω από μια δεκαετία ότι ο «αντισημιτισμός» είναι φάρσαΟι άνθρωποι επικρίνουν τους Εβραίους για τη συμπεριφορά τους και οι Εβραίοι στη συνέχεια ισχυρίζονται ότι κάθε κριτική είναι «μίσος» και υπάρχει χωρίς λόγο.

Αυτό όμως που κάνουν οι Εβραίοι στη Γάζα είναι πολύ ακραίο. Είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κανείς ποτέ. Ίσως αυτού του είδους η μαζική σφαγή παιδιών συνέβη στην ιστορία (αν και αμφιβάλλω σοβαρά), αλλά σίγουρα δεν συνέβη ποτέ έτσι στην τηλεόραση.

Αν οι Εβραίοι δεν ήταν τελείως απελευθερωμένοι, θα προσπαθούσαν να το μετριάσουν αυτό. Κάθε Αμερικανοεβραίος θα ήταν έξω στον δημόσιο χώρο λέγοντας «Οι Αμερικανοεβραίοι δεν στέκονται με το Ισραήλ και τη βάρβαρη σφαγή του». Ακόμα κι αν συμφωνούν με αυτό, θα πρέπει να λένε ότι δεν το συμφωνούν.

Αντίθετα, οι Εβραίοι κυκλώνουν τα βαγόνια και ορκίζονται να καταστρέψουν όποιον αμφισβητεί το δικαίωμα των Εβραίων να σφάζουν παιδιάΛένε ότι όποιος υποστηρίζει τα παλαιστίνια παιδιά είναι κακός.

Το πρόβλημα εδώ είναι: οι Εβραίοι δεν μπορούν να πάνε σε πόλεμο με ολόκληρο τον κόσμο. Δεν είναι αρκετά από αυτά.

Οι μόνοι μη Εβραίοι που υποστηρίζουν τους Εβραίους είναι οι baby boomers και γρήγορα θά περάσουν στον άλλο κόσμο.

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάνω από το 40% των Αμερικανών εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Εβραίους. Αλλά μεταξύ των νέων, ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από 20%.

Το θέμα είναι: καθώς περισσότεροι από τους μισούς δεν υποστηρίζουν τους Εβραίους, βρισκόμαστε τώρα σε μια κατάσταση όπου μπορούμε να μιλάμε για τους ΕβραίουςΜπορούμε να τους επικρίνουμε χωρίς να είμαστε εντελώς αποκλεισμένοι. Οι Εβραίοι υποστηρικτές είναι «συντηρητικοί» καθυστερημένοι που πιστεύουν ότι αυτοί οι Εβραίοι έχουν κάποια σχέση με τον Χριστιανισμό (πέρα από τη δολοφονία του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού). Τώρα που μπορούμε να μιλήσουμε για τους Εβραίους, αυτοί οι «Σιωνιστές Χριστιανοί» θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από την παιδική ανωμαλία, τη μαζική μετανάστευση, τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, το BLM και κάθε άλλο πράγμα που απαρίθμησα παραπάνω.

Ένα μεγάλο μέρος των Σιωνιστών Χριστιανών είναι απλώς σατανιστές και στην πραγματικότητα διασκεδάζουν με τη σφαγή αθώων ανθρώπων. Αλλά μια άλλη μερίδα από αυτούς είναι δικαιολογημένα σε σύγχυση, επειδή είναι ανόητοι, και όταν μάθουν τι έκαναν αυτοί οι Εβραίοι, θα είναι λιγότερο από χαρούμενοι για αυτό.

Μετά, φυσικά, έχετε τον υπόλοιπο κόσμο, όπου δεν υπάρχει όλο αυτό το «σιωνιστικό-χριστιανικό».

Οι Εβραίοι έχουν πραγματικά σκάψει τον λάκκο τους.

ἀπό : unz.com

 Shulamit Aloni ἦταν ἰσραηλινή πολιτικόςἀριστερῶν πεποιθήσεων καί μάλιστα ὅπως διαβάζουμε : 

μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Yesh Din , μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε το 2005 και επικεντρώνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη . 

Αὐτή λοιπόν εἶχε πεῖ γιά τό κόλπο τοῦ ἀντισημιτισμοῦ : 

 «... Σε μια συνέντευξη με την Αμερικανίδα δημοσιογράφο Amy Goodman το 2002 , η Aloni είπε ότι οι κατηγορίες για αντισημιτισμό είναι "ένα κόλπο που χρησιμοποιούμε" για να καταστείλουμε την κριτική στο Ισραήλ που προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ για την κριτική που έρχεται από την Ευρώπη "αναφέρουμε το Ολοκαύτωμα" ...»

Ὁρίστε καί τό βίντεο :

Τά λένε μόνοι τους,ἔτσι ; Τό θέμα εἶναι πόσοι μή ἑβραῖοι ἀνοίγουν τά μάτια καί τ᾿αὐτιά τους νά ᾿δοῦν καί ν᾿ἀκούσουν τήν ἀλήθεια. Μέ ἄλλα λόγια πόσοι ἔχουν διάθεσιν ν᾿ἀπαγγιστρωθοῦν ἀπό τό δίχτυ τους...

Εὐχαριστῶ Ahoy ! 


Ἡ συγκεκριμένη ἀναφορά στούς Χαζάρους- Ἀσκεναζίμ ἑβραίους  πού ἔκανε σέ σχόλιό του ὁ ἀγαπητός Θαλῆς : 

« ... Θα ηταν πιο γενναιο να υπηρχε ο ορος αντιεβραισμος ο οποιος εμπεριεχει και τους Χαζαρους Εβραιους που ομως δεν ειναι Σημιτες ...» ( ἐδῶ

ἦταν μία καλή ἀφορμή ὥστε νά συμπεριλάβουμε ἕνα σχόλιο ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα ὅπου μᾶς δίνει πολύ σημαντικά στοιχεία σχετικῶς μέ τούς χαζαρο-ἀσκεναζίμ ἑβραίους, πού πολύ πιθανῶς νά δώσουν ἀφορμή γιά συζήτησιν. 

Διαβᾶστε 

«  Ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σου. Νόμιζες ότι ήσουν κάτι ξεχωριστόαπόγονος του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ. Αλλά, όντας Χάζαροι, στην πραγματικότητα, ξέρετε ότι είστε κοινοί Yids και όχι απόγονοι των Σημιτικών Αραβικών κατσικίσιων απορριμάτων αλλά, αντίθετα, μογγολικών καμηλών. Λοιπόν, το παιδί που θυσιάζει τους Χαζάρους πρώτα μετατράπηκε σε παιδί που θυσιάζει τον Καραϊτικό Ιουδαϊσμό το 732. Τότε οι Σεφαρδίτες Φοίνικες Φαρισαίοι στο Τολέδο της Ισπανίας έγιναν βέβαιοι ότι οι Καραΐτες της Ανατολής, είχαν προσηλυτίσει ένα ολόκληρο έθνος από Μογγολικών Τουρκικών σκουπιδιών στον Καραϊτικό Ιουδαϊσμό, Λευκοί, Μαύροι, Κόκκινοι, Πράσινοι,Μπλε,Κίτρινοι. 

 Έτσι έστειλαν μια αποστολή στην Χαζαρία για να μεταστρέψουν εκ νέου αυτά τα κουτορνίθια στον Ιουδαϊσμό των Φαρισαίων. Και το πάτημα ήταν, "Σίγουρα, εσείς οι Χαζάροι είστε πραγματικοί εβραίοι σκουπίδια σαν εμάς, αλλά δεν είστε απόγονοι του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ". Όπως κι εμείς. Και επειδή δεν είστε απόγονοι του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, δεν έχετε "εβραϊκή τύχη". Ωστόσο, αν γίνετε Φαρισαίοι θα σας υιοθετήσουμε και θα είστε απόγονοι των απορριμάτων των αραβικών κατσικιώναντί των Μογγόλων των Ούννων που είστε. Και τότε θα έχετε Εβραϊκή Τύχη. Έτσι, γύρω στο 860, οι Καραΐτες Εβραίοι Χάζαροι μεταστράφηκαν στον Φαρισαϊσμό, όπως ακριβώς οι Φοίνικες Σεφαραδίτες είχαν μεταστραφεί την εποχή που οι Ρωμαίοι κατέστρεψαν την Καρχηδόνα.

Αυτός ο μετασχηματισμός των Χαζάρων ονομάζεται «Μεταρρύθμιση του Οβαδία» [ σημ. Πελασγ.Αβδιού, Αβδίας, Οβδιού ή Οβαδίας (Εβρ. עֹבַדְיָה‎) που σημαίνει «Δούλος Κυρίου - Υπηρέτης του Ιεχωβά», ένας εκ των μικρών προφητών εδῶ Καί οἱ προφητείες του ἐδῶ ], όπως και η « Μεταρρύθμιση του Ιωσία » όταν οι Ιουδαίοι  έγιναν οπαδοί του Βαβυλωνιακού Μαρντούκ αντί του Φοινικίου Μολώχ. [ Βασιλειῶν Δ΄ κεφ. 23 ]  (Οι Φοίνικες είχαν ήδη εγκαταλείψει την Meshpukha το 722 π.Χ. μπροστά στην εισβολή των Ασσυρίων, και έπλευσαν προς την Ισπανία, τη Σεφαράδ, και έτσι έγιναν οι «Χαμένες Φυλές. » ) 

Και με τη μεταρρύθμιση του βασιλιά των Χαζάρων Οβαδία, οι Χαζάροι άλλαξαν από Καραΐτες σε Φαρισαίους, και υιοθετήθηκαν από τους Ισπανούς Φοίνικες Σεφαραδίτες ως απόγονοι του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, όπως ακριβώς οι Φοίνικες υιοθέτησαν τους εαυτούς τους, από τις αρχικές τους "Δέκα Χαμένες Φυλές" πίσω στις φυλές του Βενιαμίν και του Ιούδαόταν επέστρεψαν πίσω στο mespukha μετά την καταστροφή της Καρχηδόνας από τους Ρωμαίους

Η μεταμόρφωση των Χαζάρων είναι όλα στο βιβλίο, “Kuzari” από τον Ιούδα Χαλεβί, τον μεγάλο ισπανοεβραίο Νομπελίστα γιατρό και ποιητή από το Τολέντο (αν και φανταστικό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα). Το “Kuzari” γράφτηκε στα αραβικά με εβραϊκά γράμματα και στη συνέχεια γρήγορα μεταφράστηκε στα εβραϊκά στη Γαλλία. 

Υπάρχουν στην πραγματικότητα 30.000 Χάζαροι Καραΐτες ακόμα τριγύρω, και ξέρουν ότι είναι Χάζαροι Εβραίοι και όχι Σημίτες Εβραίοι. (Ποιον περιφρονούν, για κάποιο λόγο.) Όντας Καραΐτες, δεν αναγνωρίζουν καν τον Δεύτερο Ναόγια να μην αναφέρω το Ταλμούδ

Τώρα ξέρεις, ότι υιοθετήθηκες, από παιδί που θυσίαζε Μογγόλους σκουπίδια, σε Άραβες σκουπίδια. Αλλά απλά πάρε έναν εμβολιασμό και λύσε την δυστυχία σου. Ή, ακόμα καλύτερα, να προσηλυτιστεί στον Βουδισμό. Παρεμπιπτόντως, Ασκενάζι σημαίνει «Σκύθες »  πέρα από τον Καύκασο, στα Ακκαδικά. Δηλαδή, οι Ασκενάζι είναι ο Γωγ και ο Μαγώγ...

 Ἀπό σχόλιο τοῦ ἀνωτέρῳ θέματος, ΕΔΩ

Ἡ Πελασγική

πηγή : https://sxolianews.blogspot.com/2023/12/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου