Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ»

Από τον Ιούλιο του 1967 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1989, υπήρχε μια εκπομπή χαμηλής συχνότητας (10 Hz) που το άκουσμα του έμοιαζε με τον ήχο που παράγει ο τρυποκάρυδος… Η εκπομπή παραγόταν μέσω ειδικών συστοιχιών κεραιών σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες, της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης.
Μάλιστα από τις τρείς συστοιχίες, η πιο γνωστή είναι η Duga-3 που βρίσκεται ακόμη και σήμερα κοντά στο Τσερνόμπιλ.
Duga-3
Ο σκοπός του συστήματος αυτού, ήταν ένα είδος τεράστιας εμβέλειας ραντάρ. Δηλαδή θα μπορούσε θεωρητικά να ανιχνεύει εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων  από απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων μακριά. Μερικές θεωρίες, όπως και στο βίντεο, αναφέρουν μια διαφορετική χρήση του σήματος. Θα μπορούσε σύμφωνα με τις θεωρίες αυτές, το σήμα των Ρώσων, να ελέγξει την συμπεριφορά των ανθρώπων που το λάμβαναν, χωρίς μάλιστα να το αντιλαμβάνονται καν.  Δηλαδή, εάν ο λαός βρίσκονταν σε διάθεση για εξέγερση, με την κατάλληλη εκπομπή, θα τον ηρεμούσαν και δεν θα γινόταν αντιληπτό από κανέναν!
HAARP
Άλλες θεωρίες εξηγούνε ότι το πρόγραμμα «τρυποκάρυδος» ήταν ο πρόγονος του γνωστού HAARP των Αμερικάνων. Ένα πρόγραμμα το οποίο άρχισε το 1993 και συνεχίζεται η λειτουργία του ακόμη και σήμερα. Φανταστείτε, εάν το 1967 οι Ρώσοι είχαν την τεχνολογία ελέγχου των μαζών (πολιτών) μέσω ασύρματων εκπομπών, τι δυνατότητες θα έχουν σήμερα οι Αμερικάνοι και όχι μόνο…
Για παραπάνω πληροφορίες αναζητήστε στο διαδίκτυο τις φράσεις:
Project woodpecker, Russian woodpecker, Project HAARP.      

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου