Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Οι υπάλληλοι της Βουλής παίρνουν περισσότερα από τους πιλότους των F16Παίζουν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα. Είναι πάντα εκεί, όποτε τους ζητήσει το καθήκον, έτοιμοι να προασπίσουν με τη ζωή τους τα σύνορα της χώρα μας. Είναι τα γεράκια των αιθέρων. Θυσιάζουν την οικογενειακή τους και κοινωνική τους ζωή για την πατρίδα. Κι όμως, κάτω από τους ελεύθερους αιθέρες, που ΑΥΤΟΙ οι ήρωες κρατούν για εμάς, υπάρχουν κάποια τρωκτικά του δημοσίου που πληρώνονται ΠΟΛΛΑ περισσότερα και παίρνουν 16 μισθούς ετησίως συν πλουσιοπάροχα επιδόματα!....

Ειρωνικά χαμόγελα έβλεπες χθες στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και οι συζητήσεις μεταξύ των Αεροπόρων, σύμφωνα με το parapolitika, επικεντρώνονταν γύρω από ένα – θεωρητικό – ερώτημα: «Είναι δυνατόν ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας να έχει μικρότερες αμοιβές από τον υπάλληλο της Βουλής; Είναι δυνατόν να υπάρχει σύγκριση; Ποιο το έργο και η αποστολή του πιλότου σε σχέση με αυτό του υπαλλήλου της Βουλής;» αναρωτιούνταν αλλά απαντήσεις δεν ελάμβαναν, γιατί οι συζητήσεις αυτές γίνονταν «ενδοστρατιωτικά»

Να προσθέσουμε εμείς ότι ο ένας ρισκάρει τη ζωή, ενώ ο άλλος απολαμβάνει τη ζωή του. Όχι πως είναι κακό αυτό, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο έχουν ισοπεδωθεί ΟΛΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου