ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD - αναμενόμενο...........

Τίγκα στην μαυρίλα,την μεταναστίλα και την διαφορετικότητα τα φετινά Όσκαρ.Ακούστηκε και η ευχή να υπάρχουν πλέον στους υποψηφίους και τους νικητές των Όσκαρ και μαύρα τρανσέξουαλ άτομα αλλά και άτομα με κάθε σεξουαλική προτίμηση.

Κάποιος υποψήφιος για ΄Οσκαρ,δήλωσε ότι η αστυνομία κατά μέσο όρο σκοτώνει 3 άτομα της μαύρης φυλής κάθε μέρα στις ΗΠΑ.Να του θυμίσουμε βέβαια ότι στο 99 % των περιπτώσεων αυτών,έχει δικαιολογηθεί η πράξη του αστυνομικού. Και αφού μιλάμε για στατιστική,κάθε μέρα στις ΗΠΑ σκοτώνονται 100 άτομα από τροχαία δυστυχήματα.Άρα 33 φορές πιο πιθανό να σκοτωθείς σε τροχαίο πηγαίνοντας πχ στην εργασία σου,από το να σκοτωθείς από αστυνομικό !!!!

Επίσης κάθε χρόνο σκοτώνονται 5.000 άτομα στους χώρους εργασίας,δηλαδή 13 άτομα την ημέρα,άρα 4 φορές περισσότερες πιθανότητες από το να σε σκοτώσει αστυνομικός !

Επίσης κάποια στιγμή εμφανίστηκε στην τελετή και ένας άνδρας ντυμένος με γυναικεία ρούχα.Δεν ξέρω ποιος είναι και δεν με νοιάζει αλλά η σημειολογία μετράει …….!

Ακόμη και τα διαφημιστικά είχαν να κάνουν με την μαύρη δημιουργικότητα,λάμψη και ευφυΐα,με το σύνθημα της διαφημιζόμενης εταιρείας να λέει «Επενδύουμε στους μαύρους δημιουργούς,χτίζοντας μια κληρονομιά επιτυχίας» !

Βραβείο σκηνοθεσίας σε μια Κινέζα για την ταινία «Η γη του νομάδα» (ή των νομάδων αν θέλετε) με ότι συμπέρασμα μπορεί κανείς να βγάλει ! Είναι η πρώτη φορά που παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο ένας Ασιάτης. Η ταινία επίσης πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας !

Αφού αναφέραμε την Κίνα,να σημειώσουμε ότι το 2020 στην Κίνα οι ταινίες απέφεραν περισσότερα κέρδη απ’ότι στις ΗΠΑ και το Hollywood,οπότε είναι κατανοητό γιατί δίνουν μερικά Όσκαρ σε εκπροσώπους της μεγαλύτερης πλέον αγοράς ταινιών (Κίνα) που τις πλασάρουν και ως ταινίες του Hollywood….



To Hollywood παρακμάζει βουτηγμένο πλέον στην πολιτική ορθότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και γιγαντώνει ταυτόχρονα την Κινέζικη αγορά ταινιών και δεν είναι απίθανο να δούμε στο άμεσο μέλλον και ένα κίνημα “Asian Lives Matter”.

Όλη αυτή βέβαια η ξαφνική Κινεζολαγνεία γίνεται για να θέσει το σύστημα φραγμούς σε αυτούς που κριτικάρουν την κομμουνιστική Κίνα και αν ανήκεις σε αυτούς,τότε είναι σαν να στρέφεσαι και κατά των Κινέζων μεταναστών στις ΗΠΑ και έτσι διαιωνίζεις το φυλετικό μίσος κλπ κλπ ,οπότε και είσαι εχθρός του συστήματος.

Βέβαια την βραδιά τους την χάλασε ο λευκός Άντονι Χόπκινς που κέρδισε το ‘Οσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου ενώ ήταν επίσης υποψήφιος ο μαύρος ηθοποιός Chadwick Boseman ο οποίος έφυγε απο την ζωή πέρσι τον Αύγουστο.Το CNN στην σελίδα του είχε τον τίτλο «Ο Chadwick Boseman δεν κέρδισε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου».


Κάποιοι φανατισμένοι θεατές των Όσκαρ μίλησαν ακόμη και για «κλοπή» του Όσκαρ (διότι προφανώς δεν πήγε εκεί που ήθελαν).........

Συμπερασματικά,μια βραδιά απονομής Όσκαρ με τους περισσότερους γνωστούς ηθοποιούς να λάμπουν δια της απουσίας τους (λόγω covid είπαν……),και με τους τηλεθεατές να μην αναγνωρίζουν παρά ελαχίστους από τους υποψηφίους ηθοποιούς !

Χαρακτηριστικό της αποτυχημένης βραδιάς είναι το γεγονός ότι μόλις 9.85 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το σόου,δηλαδή σχεδόν 59% λιγότεροι από πέρσι που το παρακολούθησαν 23,6 εκατομμύρια !!!!


ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου