Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

«Oχι» σε αποποινικοποίηση της χρήσης

anti-ntp:Οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι μόνο το ΚΚΕ,πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά.Απο το ΛΑΟΣ που είναι και ''πατριωτικό''κόμμα περιμέναμε κάτι περισσότερο απο την δήλωση Αιβαλίωτη,''για να ανεχτούν οι Έλληνες το Πασόκ,πρέπει να είναι μαστουρωμένοι''...Τα συμπεράσματα δικά σας...
Την κατηγορηματική αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά εξέφρασε το ΚΚΕ, τασσόμενο υπέρ της δημιουργίας ενός αντιναρκωτικού μετώπου.Την κατηγορηματική αντίθεσή του στο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά εξέφρασε το ΚΚΕ, τασσόμενο υπέρ της δημιουργίας ενός αντιναρκωτικού μετώπου.
Το ΚΚΕ έβαλε χθες ευθέως κατά της κυβέρνησης για το θέμα της αποποινικοποίησης των χρηστών, καλώντας "τους εργαζόμενους, τους νέους, όλο τον λαό να αντιδράσουν αποφασιστικά ενάντια στην καταστροφή και τον όλεθρο που ετοιμάζουν για τη νεολαία και τα παιδιά μας".

Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επεσήμανε ότι "η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενη από τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας, στη μάχη κατά του κινήματος και των αντιδράσεων στη βαρβαρότητα που εξελίσσεται έριξε προς βοήθεια της καταστολής και τη ναρκοκαταστολή".

http://anti-ntp.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου